VIJESTI

DEČKO JE VERIO NAKON 9 GODINA VEZE: Pohvalila se pratiocima, ali su je dočekali na nož, evo zašto! (FOTO)

loading...

Jutjub zvezda Džen Fanomrat iz Njujorka pohvalila se svojim pratiocima na Instagramu vereničkim prsten koji je dobila od svog izabranika, ali nije očekivala da će je brutalno napasti.

 

loading...

Naime, Džen je u vezi devet godina sa Leonom Samanamudom i konačno je dočekala da njihova veza bude ozvaničena pa nije mogla da se suzdrži a da ne podeli javno svoju sreću.

“Devet godina kasnije, rekla sam “DA” svom najboljem prijatelju”,  napisala je.

 

Najpre je usledilo par čestitki, a onda je krenula lavina “šokiranih” i “zgroženih” ljudi zbog veličine prstena.

 

“Prva stvar, devet godina ste zajedno, a on ne zna koju veličinu prstena nosiš?”  A mogao je baš da se isprsi i za više od 100 dolara. Ne kažem da je morao da bude dijamantski ali ovo je baš jadno “, poručila joj je jedna žena.

 

“Dakle, svi se pravimo da prsten nije mikroskopski mali? Znaš i sama da je morao da se potrudi više. Sestro, da meni moj dečko posle devet godina veze da ovakav prsten, završili bismo”. “Preslatkoooo! A gde je prsten? – ironična je jedna žena.

 

Međutim, Džen je odgovorila na ove komentare.

 

“Moj dečko savršeno dobro zna kakvo prstenje volim. Delikatno, zlatno, sa malim biserom – to je moj prsten iz snova. Inače ne volim nakit, ali kada ga nosim, želim da bude što jednostavniji i diskretniji”,  odgovorila je Jutjuberka.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Instagram

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *