Dnevni horoskop za 11. jun 2018. godine

Ovan u trendu, Bik i Škorpija u idealnoj kombinaciji, Blizanci nezainteresovani za suprotni pol, Rak u problemima psihicke prirode, Lavu Jarac i Vodolija iskreni prijatelji, Devicaoprezna, Vaga favorizuje Strelca, a Ribe dobro zaražuju. Ovo je današnji dnevni horoskop za 11.06.2018. godine.

OVAN

Posao
Budite u trendu i pokušajte na neki nacin da preduhitrite aspekte koji mogu da vam naprave problematicnu situaciju. Pobednik ste u duši pa se tako i danas ponašajte.

Ljubav
Tapkate u mestu sa razlogom i postavljate se još uvek kriticki raspoloženo. Potrebno vam je opuštanje.

Zdravlje
Moguce da cete imati povišen holesterol u krvi.

BIK

Posao
Dovoljno dobro radite svoj posao i nije problem u tome koliko u vašem stavu na odredenim segmentima koji vas upozoravaju da treba da se više posvetite detaljima na koje do sada niste obracali pažnju.

Ljubav
Škorpija je idealan partner i nema razloga da se opirete ili izvlacite zbog obaveza koje možda namerno namecete sebi.

Zdravlje
Nemate vece tegobe, danas.

BLIZANCI

Posao
Imate puno pravo da neometano rešite svoje problem i da se na neki nacin dovedete do jako beneficne energije koju ste naravno docekali ovaj put potpuno u svom fokusu i na pravi nacin.

Ljubav
Necete pokazati neko interesovanje za osobe suprotnog pola koliko cete po tom pitanju biti otvoreniji za neko vreme. Oni koji su slobodni mogu biti iznenadeni necijim pogledom.

Zdravlje
Imate pomalo problematicnu kostobolju.

RAK

Posao
Ne možete zaobici lošije aspekte koji vas upozoravaju pa poslušajte njihov savet, koristice vam. Upoznajte dovoljno sebe u segmentu finansija, jer ce vam trebati možda veca promena.

Ljubav
Mala problematika kod vas u vezi osobe koju volite je u tome što ste na nekoj distance ili ste udaljeni, pa se naslucuju i velike iluzije na polju emocija.

Zdravlje
Vaši problem su više psihicke prirode.

LAV

Posao
Slobodno se upustite u zajednicki poslovni poduhvat koji cete imati jer ova saradnja definitivno donosi novac. Saradnici koji su rodeni u znaku Jarca ili Vodolije su iskreni prijatelji.

Ljubav
Na ovom polju je još uvek na nivou pregovora kako izmedu sadašnjeg tako i buduceg partnera, što važi za one slobodne.

Zdravlje
Ništa posebno nece remetiti vaš dan.

DEVICA

Posao
Imate dosta neprijatne partnere ženskog pola ali u isto vreme dovoljno pouzdane jer su u poslu kojim se vi bavite dovoljno dugo da ne mogu da pogreše. Volite nove izazove i u tome možete i da uživate ovaj put.

Ljubav
Vaša strast može dovesti partnera u neprijatnu situaciju jer ste u tajnoj ljubavnoj vezi. Budite dovoljno oprezni.

Zdravlje
Povremene mucnine cete imati.

VAGA

Posao
Možete imati sukob sa jednim od roditelja ili sa nekim ko je dosta vezan za prostor gde živite. Ovo proizilazi iz tenzije koju osecate vec neko vreme pa se savetuje da budete popustljiviji prema dugim clanovima.

Ljubav
Osoba rodena u znaku Strelca bi mogla biti vaš favorit ovog puta. Niste još sigurni kako, ali srce ne možete da prevarite.

Zdravlje
Solidno.

ŠKORPIJA

Posao
Nije na odmet da se sa klijentima dogovorite o eventualnim detaljima na poslu koji vas okupira u poslednje vreme. Niste sami u poslovnoj situaciji kroz koju prolazite.

Ljubav
Partner povremeno gubi volju kada su zajednicki aspekti života u pitanju. Morate da budete dovoljno strpljivi u onome što ste naumili da uradite.

Zdravlje
Problem sa vidom.

STRELAC

Posao
Imate dovoljno ideja kako da se sa klijentima dogovorite oko isplate i novog poslovnog aranžmana. Na neki nacin ste podstaknuti da više doprinosite a što se novca tice kasnije naplatite.

Ljubav
Vaša ljubavna slika se pokazuje kao dosta hladna i nedovoljno otvorena. Morate da budete u žiži interesovanja za ono što imate da ponudite.

Zdravlje
Proverite krvnu sliku.

JARAC

Posao
Okrecete se drugim ljudima i ovaj put cete iskoristiti za nešto konkretnije postavljanje temelja vaših poslovnih mogucnosti. Dovoljno cete se baviti odnosima sa javnošcu kao i konkretnim rutinskim stvarima svakodnevice.

Ljubav
Energiju, koju imate donosi nešto solidno lepšu sliku cele situacije u kojoj se vaš partner nalazi. Privlace vas otvoreni tipovi.

Zdravlje
Problem sa stomakom.

VODOLIJA

Posao
Možda ste spremni više da radite iz nekog hobija nego konkretno klasicni posao koji vam se na neki nacin nudi. Vaša priroda znaka vam daje pokretacku energijui inicijativu. Bicete dovoljno fokusirani na ono cime se bavite.

Ljubav

Imacete odlicne aspekte za jedan žestok susret sa osobom koja je dosta dominantna i ratoborna.

Zdravlje
Probadanje u predelu srca.

RIBE

Posao
Kojim god putem da krenete bicete dovoljno dobro placeni, jer ulažete veliki trud za nešto za šta vecina ljudi u vašem okruženju nije u stanju da izdrži i krene napred bez vece podrške.

Ljubav
Možete imati i dovoljno dobre aspekte za ulazak u brak. Bicete dovoljno otvoreni na emotivnom planu u svakom slucaju.

Zdravlje
Solidno.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*