ŠTA VAS ČEKA U AUGUSTU? Pogledajte naš mjesečni horoskop i otkrijte!

Kolovoz 2018. godine nije miran mjesec, ali pod vodstvom mudrog i nepokolebljivog Saturna imamo dobre izglede da iskoristimo kaos i destruktivnu energiju pretvorimo u konstruktivnu silu.

Saturn – Uran trigon podržava inovativnost i promjene, ali samo ako imamo na umu prošlost i što smo poduzimali, te kakve je rezultate to donijelo. Sada tradicija i inovativnost idu ruku pod ruku kako bi nam situacija u našim životima bila olakšana, na radikalan nacin.

U prvom tjednu kolovoza 2018. godine Mars i Uran prave napet aspekt i zato možemo ocekivati period s dosta agresivnosti, kaoticnih situacija, otpora prema nadredenima ili osobama koje predstavljaju nekakav autoritet, a to može biti povezano i s novcem na neki nacin. Može doci do nezgoda pri industrijskim poslovima ili vezano za struju. Na društvenom polju nemojte ocekivati tišinu. Može se doseci tocka u kojoj ce prevladati misao vodilja mase da se povijest ponavlja, naravno na nezadovoljavajuc nacin.

Sve to može se protumaciti kao nepotrebno zlo. U svakom slucaju, ono što se u ovom periodu dogodi, može imati trajnije posljedice.

Venera 7. kolovoza 2018. godine krece kroz Vagu, kroz svoje sjedište, te nas može inspirirati. U nama se može probuditi želja za harmonijom, mirom, ali i za pravdom i poštenom igrom u društvu. Bit ce nam draži život u dvoje ili pomisao na to. Hrabrije cemo ulaziti u veze raznih vrsta. Kompromis, ravnoteža/neravnoteža, diplomacija i jednakost oznacavaju ovaj period.

Loša strana Venere u Vagi je nemogucnost donošenja jasnih odluka i traženje brzog rješenja.

Tijekom prve dvije dekade Venera pravi kvadrat sa Saturnom, a u zadnjoj dekadi kvadrat s Plutonom. Jednakost u društvu, društveni odnosi i poveznice s institucijama važna su pitanja u ovom periodu.

Pomrcina Sunca 11. kolovoza 2018. godine, u Lavu, dio je obitelji s ulogom transformacije. Sunce – Mjesec konjunkcija je blizu retrogradnog Merkura, pa može doci do vece zbunjenosti i poteškoca u komunikaciji. Važne informacije mogu nedostajati ili do nas mogu stici potpuno krive informacije. Neocekivani kolapsi na privatnom i društvenom polju mogu se ocekivati, kao i to da se neke stvari do temelja sruše, uz dugotrajnu izgradnju. Moramo toga biti svjesni i voljni krociti u korak s radikalnim promjenama kada se radi o težim podrucjima naših života.

Kvadrat koji Merkur pravi s Jupiterom može ukazati na teže pregovore, sukobe ega, tvrdoglavost, pretjerivanja i želja da se ostvari više no što je to zaista moguce. Pazite kada se radi o dokumentima, pravnim pitanjima i bilo kakvim pregovorima, sve do 20. kolovoza.

Na srecu, Jupiter – Neptun trigon pazi na sve nas i za svakog aktivira višu svrhu, te potrebu za duhovnosti i unutarnjim mirom. S druge strane, može doci do samozavaravanja i iluzija. Netko može iskoristiti okolnosti kako bi sebe prozvao guruom ili spasiocem i slicno tome.

23. kolovoza 2018. godine Sunce ulazi u Djevicu, to je smiren, analiticki um koji pozna sistem proracuna. Sunce odatle pravi harmonican aspekt sa Saturnom i Plutonom iz Jarca, ali i s Uranom iz Bika. Tako nastaje piramida koju cine zemljani znakovi. Obecava stabilnost te nam pomaže da unutar sebe otkrijemo unutarnji mir uslijed kaoticnih okolnosti. Ovaj astrološki sklop daje nam dovoljno energije kako bi uživali u poslu i kako bi bili dovoljno uporni, te tako i dosegli ciljeve.

Drugi dogadaj kojeg je važan je direktan hod Merkura 19. kolovoza 2018. godine i kraj retrogradnog hoda Marsa 27. kolovoza 2018. kada ce se otkljucati lokot i ukazati rješenja za niz situacija s kojima smo se suocavali, a da tada nismo imali nikakva prikladna rješenja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*